Verslag 1e Poetsfreaks.nl Detail Clinic

On 26 juni 2013

Afgelopen zaterdag was het dan zover: de eerste Poetsfreaks.nl Detail Clinic.
Klokslag 8:30 stond iedereen voor de deur en kon er begonnen worden met koffie met Groninger Koek (Frans bedankt) en een korte introductie.

Om 9:00 zijn we de schuur in gegaan. Met z’n allen rond een motorkap en het verhaal kon beginnen. Wat is kleien, hoe doe je dit, wat is het nut etc. etc. Vervolgens een verhaaltje over de verschillende soorten machines, wat kunnen ze, wat doen ze, hoe veilig zijn ze.
Na een beetje oefenen op de motorkap was het tijd voor de echte praktijk.

Een rondje met de hogedruk reiniger, beetje spelen met schuim en uiteraard het wassen met 2 emmers. Daarna kon de auto gekleid worden.

Toen de voorbereidende zaken gedaan waren, kon de patiënt de schuur in voor een polijstbeurt. Na het polijsten werd een glaze, Jetseal 109 en Pete’s 53 wax aangebracht, de glaze en Jetseal machinaal en de wax met het handje 😀

Gezien de tijd is het interieur er een beetje bij ingeschoten, maar er werden wel tips uitgewisseld.

Al met al was het een super geslaagde dag van onze kant uit en van wat ik begrepen heb, waren ook de kandidaten super tevreden. Voor de dag werden er een paar verbeterpuntjes aangedragen, daar gaan we zeker wat mee doen, zodat de volgende clinic nog beter wordt 🙂

Frans, Rick, Michiel en Jos bedankt!

PS. de patient heeft al een regenbui over zich heen gehad en de wax doet z’n werk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin