Verbeterde Webshop – Stappenplan toegevoegd

On 12 augustus 2013

De webshop draait inmiddels al een tijdje en uiteraard wordt er voortdurend aan gesleuteld.
Een veel voorkomende vraag van bezoekers is: Ik zie zoveel producten en ik zou niet weten wat ik nodig heb.

Als antwoord hier op, heb ik besloten een soort van stappenplan op te zetten. In de bovenste balk zie je nu naast “Smartwax” “Chemical Guys” en “Gereedschap en Accessoires” een nieuwe knop “Stappenplan”.

Als je hier op gaat staan, rolt een menu uit met een 13-tal knoppen. Elke knop is een stap in het detailprogramma. Als je van stap 1 tot en met 12 gaat, heb je de hele auto van binnen en buiten gehad, de 13e knop geeft een overzicht van verschillende microfiber doeken. Hiermee hoop ik een stukje overzicht te creëren in het ruime assortiment.

Mocht je nog op- of aanmerkingen hebben, dan hoor ik het uiteraard graag.

Poetsfreaks detail stappenplan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin