Ook als je een motor hebt: Detailschuur.nl

On 2 oktober 2017

Detailing (Die-teel-ing) is niet alleen van toepassing op auto’s. Ook bij een motor kan je een hoop tijd kwijt in het detailen.
Speciaal voor motoren heeft Chemical Guys een reeks producten die het in concoursstaat houden een stukje vergemakkelijkt.
Maar liefst 10 producten telt de moto-lijn van Chemical Guys. Van een ontvetter, lichte polijst, tot aan lakverzegeling en glas/vizier reiniger.

De producten vind je hier

Als je tweewieler dan weer tip top is, zet je hem in de stalling. Zonder een goede afdekhoes is het detailen deels voor niets, beestje wordt namelijk weer stoffig 😉
Je raadt het al, ook hier heeft de Detailschuur een oplossing voor: een super zachte stretch afdekhoes, speciaal voor motoren. Leverbaar in zwart en rood en in maar liefst 3 verschillende maten.

De hoezen vind je hier

Als een motor in de stalling staat, haal je de accu er dan uit of laat je hem in de motor zitten? In beide gevallen gaat de accu er op achteruit. Om dit deels af te vangen, kan je de batterij aan een druppellader leggen. De CTEK laders ontladen en laden de accu’s en houden hiermee de accu in topvorm. Als de motor weer uit de stalling komt, kan je zonder problemen starten en meteen genieten van een rondje knallen/touren.

De CTEK acculaders vind je hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin