Nieuwe kortingscode: DETAILSCHUUR

On 21 februari 2016

Al een paar maanden ben ik druk met het opknappen van een oude schuur. Tot voor kort had ik ongeveer 1/3 deel van deze schuur voor m’n bedrijf in gebruik, ik had hier m’n voorraad staan en de auto’s van klanten werden hier gedetailed. Aangezien ik in korte tijd redelijk gegroeid ben, was deze ruimte niet langer meer toereikend en ben ik met m’n ouders in overleg gegaan. Uitslag: pa heeft een ander schuurtje opgeknapt en ik ga verder in de schuur, maar dan met de complete oppervlakte.

Morgen beginnen we aan het nieuwe dak voor de DETAILSCHUUR. Ik vind dit wel een mooi moment voor een nieuwe actie: Verbouwingskorting!

Zolang we aan het verbouwen zijn (dus tot aan de opening) heb ik een nieuwe kortingscode: DETAILSCHUUR

Met deze code krijg je op de meeste producten 10% korting. De korting is niet van toepassing op bestaande acties, machines, gallons en BD Clean

Ga naar http://www.dutchcardetailing.nl/shop, vul je winkelmandje, geef de kortingscode “DETAILSCHUUR” in en de korting wordt toegepast!

Veel shopplezier!

detail-schuur-korting-actie

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin