Full Detail Volkswagen Touareg

On 13 maart 2015

Dit maal een full detail van een Volkswagen Touareg. Auto wordt flink gebruikt, hond gaat altijd mee en regelmatig wordt het bos opgezocht. Wassen gebeurde veelal door de wasstraat, welliswaar met lappen, maar toch heeft ook die wasstraat door de jaren heen redelijk wat krassen veroorzaakt.

Auto is afgespoten met de hogedruk reiniger, daarna gefoamt, gewassen met de hand, gekleid, in meerdere stappen gepolijst (roterend en excentrisch) , her en der ook gewetsand en uiteindelijk voorzien van een laag Second Skin 6. Kunststof delen zijn voorzien van dressing en de chrome delen zijn behandeld met Metal Wax.

Interieur kon ook wel wat liefde gebruiken. Binnenkant is eerst goed uitgezogen, matten zijn gereinigd met de extractor. Leder is schoon gemaakt met Extreme Leather Cleaner en vervolgens gevoed met Leather Conditioner. Rest van het interieur is afgenomen met Inner Clean.

Na 18 uurtjes zat de klus er op. Resultaat mag er zijn.

Gebruikte producten: Honeydew Snow Foam + D-Con, Smart Carwash, Claybar Grey, Pro Detailer, V32, V34, V36, Vertua Bond, Second Skin 6, G6 Hyper Coat, Inner Clean, Extreme Leather Cleaner, Leather Conditioner, Signature Glass Cleaner, Grime Reaper

Aangezien foto’s meer zeggen dan woorden, hieronder een kleine gallery van voor en na.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin