Diensten

Al vanaf m’n 18e ben ik besmet het autovirus en alles wat daar bij hoort. Zelf ben ik een fervent Volkswagen rijder, heb een eigen Volkswagen club en bezoek dus met enige regelmaat meetings en shows. Uit dit alles is m’n liefde voor cardetailing ontstaan. Voor mij is het belangrijk om de auto er netjes bij te hebben staan op een show. Vroeger (klinkt lang geleden) gebeurde het poetsen/detailen met de hand, tegenwoordig kunnen we gelukkig gebruik maken van machines, die het poetsen een stuk makkelijker en vooral plezierig maken. De hoeveelheid hulpmiddelen en poetsmiddelen nemen met de dag toe en het eind is voorlopig nog niet in zicht. Door elke keer andere middelen te proberen ben ik gekomen tot het assortiment wat ik nu gebruik. Alleen maar het beste van het beste. Steeds vaker kreeg ik de vraag om ook andere auto’s tot in de puntjes te poetsen en uiteindelijk heb ik dan nu m’n eigen detailbedrijf(je). Bedrijfje omdat ik het graag overzichtelijk en leuk wil houden en het belangrijkste: het moet toch een soort van hobby blijven. Ik wil graag auto liefhebbers helpen met het in concoursstaat brengen van hun heilige koe, zodat hun auto er op een show top uitziet.

Wat kan ik voor u doen?

Bij mij gaat alles in overleg. Van een simpele wasbeurt tot aan een full detail job, alles is mogelijk. Onder het kopje “prijzen” heb ik een aantal pakketten samen gesteld, uiteraard kan in overleg zo’n pakket aangepast worden.

Verder kan je ook bij mij terecht voor verweerde koplampen. Doffe koplampen die de apk niet meer doorkomen, kunnen vaak ‘gerepareerd’ worden. Koplampen waarvan de coating verkleurd is, los laat of koplampen die vol met krassen zitten, kan je in veel gevallen opknappen, zodat ze toch weer een tijd mee kunnen. Dit is veelal stukken goedkoper dan een setje nieuwe koplampen.

Waar?

Het makkelijkste is dat u bij mij aan huis komt, hier heb ik alle middelen voor handen. Mocht dit echter een probleem zijn, dan kom ik ook graag op lokatie. Ik heb dan water (tuinslang) en stroom nodig en als het enigzins mogelijk is, een dak boven m’n hoofd 😉 Meerprijs is afhankelijk van de afstand.

Om een beeld van mijn werkzaamheden te krijgen, verwijs ik u naar m’n portfolio, foto’s zeggen nu eenmaal meer dan 1000 woorden.

Mocht u vragen hebben, dan bent u uiteraard vrij om deze te stellen. Dit kan via het contact formulier. Ik zal dan zo spoedig mogelijk reageren.

Met vriendelijke groeten,

Chris Muller

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin