Detailschuur.nl nu online – Dutch Car Detailing webshop v2.0

On 22 februari 2017

Het einde is in zicht!

Na heel wat avondjes doorhalen is dan eindelijk het einde in zicht. De nieuwe webshop “Dutch Car Detailing V2.0 – Detailschuur” is zo goed als klaar.
Uiteraard is het meeste al uitgebreid getest, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets niet helemaal werkt, zoals het zou moeten werken. Dit horen we dan maar al te graag, dus stuur even een mail naar info@dutchcardetailing.nl of kijk of de chat online is (rechts onder in de hoek).

Wat is er nieuw in deze zogenaamde V2.0?

De tijd vliegt en de techniek staat niet stil. De vaste pc is in veel gevallen al ingeruild voor een laptop en daarnaast zijn we één geworden met onze telefoon of tablet. De nieuwe webshop is daarop aangepast, met een mooi woord: Responsive. Dat wil zeggen dat de afbeeldingen zich automatisch aanpassen aan het formaat van je scherm, zodat je op elk toestel goed en duidelijk de site kunt bekijken en belangrijker: kunt bedienen!

Een nieuwe domeinnaam.

Na nachten lang wakker liggen, heb ik gekozen voor een nieuwe domeinnaam: www.detailschuur.nl. Waarom? Nou simpel: de oude schuur waar het ooit begon is na een 9 maanden lange verbouwing omgedoopt tot Detailschuur. Maar er zijn meer redenen, de oude webshop (te vinden via www.dutchcardetailing.nl/shop) is/was onderdeel van een informatieve site, namelijk dutchcardetailing.nl. Je kon de shop vinden via google of als je op de ‘juiste’ knop drukte op dutchcardetailing.nl. Detailschuur.nl is enkel en alleen een webshop, je zit dus meteen goed. Verder heb ik meteen gekozen om de webshop over een beveiligde verbinding te laten lopen, het zogenaamde https-protocol. Je ziet in de adresbalk van je browser dus https://www.detailschuur.nl, daarnaast zie je een slotje, deze geeft aan dat het om een beveiligde site gaat. Op deze manier doen wij ons uiterste best om zo goed mogelijk met jullie gegevens om te gaan.

Verder was het mijn doel om de shop overzichtelijker te maken en iets minder druk, persoonlijk vind ik, dat dit goed gelukt is 😀

Dan een paar kleine dingetjes die als ‘negatief’ gezien kunnen worden. De beadingpoints bestaan niet meer! Op de oude site kreeg je voor elk product een aantal ‘beadingpoints’. Deze kon je dan verzilveren als je een bestelling had geplaatst. Helaas waren er een paar klanten die op een of andere duistere wijze ‘gratis’ punten wisten te bemachtigen. Helaas heb ik deze ‘bug’ samen met de ontwikkelaar niet dicht kunnen timmeren en dus blijft er maar 1 ding over: afscheid nemen van de beadingpoints. Nu zul je zeggen: Heeej das niet leuk, want ik had nog punten staan! Nou wees gerust, voorlopig blijft de oude shop gewoon actief naast deze nieuwe shop, dus je kunt de punten voorlopig nog verzilveren.
Een ander min-puntje, ik heb er voor gekozen om de klantgegevens en oude facturen niet over te zetten. Je zult je dus even opnieuw moeten registreren. Het factuurverhaal is een technisch dingetje, komt er op neer dat ik voor nu een solide basis neer wil zetten, met de oude gegevens was dit helaas niet mogelijk. Zijn de oude facturen dan verloren? Nee, ik als ondernemer ben verplicht de facturen een x-aantal jaren te bewaren, dus in geval van garantie or whatever, geen stress 😀

Voor nu heb ik dan de meeste ins en outs wel verteld, dus ik zou zeggen: Veel shop plezier!

Detailschuur.nl – Dutch Car Detailing v2.0

met vriendelijke groeten,

Chris Muller,

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin