Black Friday en Cyber Monday komen er weer aan

On 21 november 2017

Komende vrijdag is het ‘Black Friday’. Deze dag is overgevlogen vanuit de USA. Black Friday (zwarte vrijdag) is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Die vrijdag hebben de meeste werknemers vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Om de mensen naar de winkels te trekken, adverteren veel winkels met speciale aanbiedingen.
Maandag 27 november is het Cyber Monday. Cyber Monday valt traditiegetrouw altijd op de maandag na Black Friday. Daar waar Black Friday altijd op de fysieke winkels gericht was, werd Cyber Monday in het leven geroepen om de online verkoop te stimuleren. De eerste Cyber Monday werd gehouden in 2005 en is, uiteraard, ook een Amerikaanse marketing-uitvinding.

De laatste paar jaar doen Nederlandse bedrijven/winkels hier ook aan mee en met het jaar wordt het groter en groter.
Dit jaar ga ik een stapje verder dan vorig jaar. Vorig jaar gaf de kortingscode 10% korting, dit jaar gaat de korting omhoog naar 15%. Niet op alle producten, maar wel op veel.

Hoe werkt het? Simpel, je gaat naar de webshop: www.detailschuur.nl. Je stopt de producten in je mandje. Als je klaar bent ga je naar je winkelmandje en daar kan je de couponcode/kortingscode “BLACKFRIDAY” invullen. De shop berekend dan automatisch de korting.

De Detailschuur is ook open!

Wil je niet wachten op de pakketbezorger of wil je persoonlijk advies, dan mag je ook gewoon komen buurten bij de Detailschuur. Vrijdag 24/11, zaterdag 25/11, zondag 26/11 én maandag 27/11 heb ik de Detailschuur open van 10:00 tot 17:00 uur.

Adres: Oldenkotseweg 18, parkeren en ingang via de Den Borgweg.

De koffie staat klaar!

Comments are closed.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin